Portfoliofinancial kezdőlap
Hírlevélre felíratkozás
Név:
E-mail:
Kapcsolat

Portfolio TeleTrader Kft.

1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Tel: +361 327-4085
Fax: +361 327-4081
e-mail: sales@portfoliofinancial.hu
Számlaszám: 18203332-06002946-40010019 (FHB Bank)

Jogi közlemény
 1. A tdcfinancial.hu honlap teljes tartalma a Portfolio-Teletreader Kft. (1066 Budapest, Teréz krt. 46., cg.: 01-09-865477) tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll.
 2. Az adatok tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, az adatok egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Portfolio-Teletrader Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
 3. A Portfolio-Teletrader Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az adatokat kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.
 4. A Portfolio-Teletrader Kft. törekszik az adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
 5. A Portfolio-Teletrader Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az adatok megtekintéséből, elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.
 6. A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Portfolio-Teletrader Kft-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.
 7. A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a Portfolio-Teletrader Kft. előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.
 8. Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

  1. Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott adatok
   Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.
  2. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok
   A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Minden ilyen esetben azonban a felhasználót előzetesen tájékoztatjuk arról, hogy milyen jellegű és mennyiségű küldeményre számíthat, amennyiben az adott szolgáltatást igénybe kívánja venni és a felhasználó hozzájárulása esetén rendelkezésére bocsátjuk a szolgáltatást. Amennyiben a felhasználó nem ad kifejezett hozzájárulást más szolgáltatások számára való biztosítására, úgy csak és kizárólag azokat szabad számára nyújtani, amelyekre a hozzájárulása kiterjed, és csak addig, amíg kifejezetten nem tiltakozik ellene.
 9. A Portfolio-Teletrader Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.
Hasznos linkekIMPRESSZUM  | MÉDIAJÁNLAT  | JOGI KÖZLEMÉNY